Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.02.2021 08:00 - Как да станем богати?
Автор: milalea Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1927 Коментари: 1 Гласове:
-1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Преди да станете богати, трябва да се научите да мислите като милионер!
Практически всеки ден съдбата ви изпраща различни възможности - "прозорчета" към другата реалност. И, в крайна сметка, целият ни живот ще зависи от реакциите на тези възможности.
На всички е известно, че в света има огромно количество начини как да станеш богат - да забогатееш може буквално "от нищото", "върху празно място". Основната причина, защо някой от нас остава беден е факта, че в живота на тези хора отсъства креатива и нестандартните постъпки!
Креативността е неотемно условие за богатството!
ПРоблема е в това, че всички са свикнали да живеят и действат по стандартни шаблони и са се отучили да виждат възможностите, които се отварят пред нас всеки ден...
 Ние гледаме на този свят с "широко затворени очи" и често даже не подозираме, че голяма част от мислите ни се дължи отдавна устарели стереотипи, които съществуват в нашето обкръжение.


Чувстваме се в безопасност, когато следваме тези стереотипи и действаме "като всички".
Това положение е удобно за много хора, тъй като не трябва да се мисли за нищо, изглежда, че вече всичко отдавна е решено вместо нас.
 Но нали именно благодарение на оригиналното и нестандартно мислене се появиха на свят компаниите-първенци, донасящи днес огромни печалби на собствениците им.

И нерядко става така, че тези компании стават занапред световни лидери, а често и практически единствени в нишата си, т.е. монополисти с неограничени възможности.
Прочетете биографиите на известни предприемачи или учени и ще видите, че повечето от тях съвременниците им са смятали за ненормални, даже луди. Смяли се им, затваряли ги в затвори и лудници. Но нали ние  знаем, че "тя все пак се върти"!
 Да вземем относително скорошен пример: компанията Моторола първа изказа предположението, че би било много удобно да носиш със себе си телефон, - така се появиха мобилните телефони!
 Така че пътят към успеха и богатството е именно в развитието и успешното прилагане и "монетизация" на интуицията и способностите.
А какво да правят хората, които имат средни способности или нямат особена бизнес-интуиция?
 Как да станат богати и преуспяващи?
Трябва просто да развиват креативността си, индивидуалността си.

Учете се да генеррате свои или разпознавате и хващате чужди нови идеи, които според вас, ще ви донесат впоследствие милиони долари!

Все още се съмнявате в думите ми?
Все още не сте съгласни с мен?
Мислите, че е малко да си креативен, за да станеш богат?
Необхидими са и стартов капитал, полезни връзки, късмет, вменяеми данъци, благоприятна икономична обстановка в държавата?
Тогава ще ви представя факти! С фактите е сложно да се спори!
Учени от Кембрдж провели изследвания и установили, че почти 88% от милионерите смятат като основна причина  за успехите си в бизнеса любовта към това, което правят и креативността!
За да станете богати трябва първо много време да работите, посвещавайки се на бизнеса си, и ако не ти харесва това, каквото правиш, то, рано или късно ще дойде разочарование, и ти ще захвърлиш започнатото.

10% от милионерите смятат, че са станали богати просто защото са успели да направят нещо по-добре от останалите.
Психолозите са убедени в това, че за здраво формиране на едни или други навици се изисква определено количество време, т.е. рано или късно количеството ще премине в качество.
 А какво казват останалите 2%?
Те сами не знаят, защо са забогатели и смятат като основна причина за богатството си късмета!

Какъв е изводът от горенаписаното?
Както виждаме, "щастливците" не са толкова много (само два процента), и ако сме готови настойчиво да се развиваме в любимата сфера, то всеки от нас има всички шансове да стане богат и известен!
И тази вероятност рязко се повишава, ако не се страхувате да излезете от рамките на инертността, ако сте креативни, енергични и твърдо вярвате в предназначението си!





Гласувай:
1



1. krumbelosvet - Крайно мнение, основание за американското презрение към бедните.
24.02.2021 14:57
Успехът, не само богатството (макар че за американците са едно и също), НАИСТИНА изисква изобретателност (креативност на англ.), но това НЕ Е ДОСТАТЪЧНО. И даже креативността не се появява независимо от някои УСЛОВИЯ.
Най-кратко казано, нужни са интелект и пари, и колкото повече интелект има, толково по-малко пари са нужни. Но съвсем без пари не може. А съвсем без интелект, парите могат да "бъдат хвърлени през прозореца".
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: milalea
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 58134
Постинги: 35
Коментари: 10
Гласове: 190
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930